Private House – VICO MORCOTE – LUGANO

Una trasparenza di valori

Private House

Vico Morcote, Lugano, Switzerland
[2016]

+Studio has completed the design of the interior of a newly constructed villa in Switzerland, in the canton of Ticino. The residence, surrounded by greenery and overlooking the lake of Lugano, is on several levels and cover an area of 2000 square meters..

The use of simple lines and natural finishes such as stone and wood, characterizes the interior design and points the integration of the villa with the natural environment. The outdoor area, characterized by large roof garden, was designed to be a true extension of the interior spaces to enjoy, as much as possible, the exposure and the view.

PROJECT

Private house

CLIENT

Private

LOCATION

Vico Morcote, Lugano, Switzerland

PHOTO

Mario Forcherio

HISTORY

2013: project
2016: completion date